Serbian

O nama…

Market Jolly je prodavnica nasih tradicionalnih proizvoda i nacionalne kuhinje. Nalazi se na Marlee Ave., zapadno od Allen Rd., izmedju Lawrence i Eglintona .

pecenje-prasece Prasece i jagnjece pecenje po narudzbini

Market Jolly je prodavnica suvomesnatih proizvoda, sireva, gotovih jela, svezeg hleba, raznih peciva, bureka, domacih torti, kolaca, sokova, kafe i stampe. Ono sto Market Jolly cini jedinstvenim su jela pripremljena u nasoj kuhinji. U toplom stolu svakodnevno mozete naci becke i natur snicle, jela od piletine, specijalitet dana i bureke od mesa, sira i spanaca. Market Jolly sa rostilja nudi odlicne cevape i pljeskavice u lepinji sa kajmakom – mozete ih naruciti na licu mesta ili telefonom za poneti.

sarme  Sarme

Unesite toplinu u vas dom tokom praznicnih dana, proslava i kucnih poseta sa sirokom i mastovitim izborom predjela, jela, poslastica i raznim zimnicama koje mozete naci u nasem marketu.

cvarci-toronto  Cvarci, suhomasnati proizvodi

Iako nam mozete verovati na rec, posetite nas i uverite se sami. Sigurni smo da cete sa sobom poneti dobre utiske i kvalitetne proizvode. Prijatno!

 

Catering usluge

Market Jolly je stekao svoju reputaciju kvalitetom, ukusom i izgledom hrane ukombinovanom sa profesionalnom uslugom. Pocev od bogatih predjela (suvo meso, sirevi, bureci) i izvrsnih salata (sopska, urnebes, paprike sa rostilja, masline) preko raznoraznih kulinarskih djakonija (medaljoni, karadjordjeva, muckalica, prasece i jagnjece pecenje) i rostilja (cevapi, raznjici, dimljena vesalica, mesano meso, njeguski stek) do domacih kolaca i torti, bicete apsolutno zadovoljni.

cevapi-pljeskavice Cevapi, pljeskavice raznjici …

U vrevi Toronta osetite ukus mora i uzivajte u carima Mediterana uz najukusnije pripremljene riblje specijalitete – salata od hobotnice i morskih plodova, lignje sa zara i riba sa rostilja.

naruciti kolace za slavu Domace torte i kolaci

Sve sto trebate da uradite je da nas pozovete, o detaljima cemo se dogovoriti.

Spremanje slava

Kod nas mozete naruciti hranu i kolace (slavski kolac naravno ukljucen) sa Vasu slavu. Izuzetno kvalitetno, po Vasem izboru, gotova jela, predjela, pecenje ili riba i prvoklasni kolaci.

Narucite spremanje hrane Vasu slavu na vreme.